Lezbejsko hvala od Lepe i Mirjam !!!

Drage lezbejke sa Lezbejskog marša i Lezbejskog proleća u Beogradu i Feminističkog karavana

Juče smo napravile još jedan korak u istoriji lezbejki u svetu. Lezbejski marš u Beogradu je san koji se ostvario, uprkos lezbofobičnoj državi koja nas okružuje. Uprkos specijalnoj policiji igrale smo i veselile zajedno naše lezbejske živote sa toliko mesta.

Razumemo da je proces nastanka Lezbejskog proleća i Lezbejskog marša moguć zbog posebnih drugarstava koja su razmenjena među lezbejkama u beogradskom timu i takođe među beogradskog tima i internacionalnih. Hvala vam! Hvala vam za vašu viziju, hvala vam za vašu ludost da zamislite lezbejski marš u sred ove nacionalističke zemlje! Hvala vam takođe za lepotu i radost ove revolucionarne akcije! Lezbejsko sestrinstvo je sreća.

Čestitke za vašu lezbejsku energiju, feminističku istrajnost i hrabrost zbog koje ste donele promenu pobuni našoj lezbejskoj zajednici. Još jedan biser ovih četiri dana je siguran lezbejski prostor koji ste izumele koji je napravio nove susrete među lezbejama mogućim, jedan od njih je susret nas dve koje smo prepoznale toplinu i inspiraciju lezbejskog prijateljstva jedna u drugoj.

Lepa i Myriam

Proleće više nikada neće biti isto za sve nas

Beograd, 20. april 2015. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *